پری امپ (Preamplifier) و پردازنده (Sound Processor) جزء تجهیزات سخت افزاری قابل استفاده در استودیوهای موسیقی هستند که کار تقویت و پردازش سیگنال ها را به عهده دارند.
به زبان ساده تر جریان خیلی ضعیفی که از یک میکروفن گرفتیم را تقویت می کند تا به یک جریان استاندارد برسد . پری امپ میکروفون جزء اولویت ها در خرید تجهیزات استودیویی می باشد اما اگر قصد ضبط وکال موسیقی الکترونیک را دارید به این دستگاه نیاز مبرمی نخواهید داشت. از انواع آن می توان به پری امپهای مستقل، پری امپ همراه اینترفیس صوتی (درون کارت صدا) و پری امپ درون میکسر و .. اشاره کرد.
امروزه تقریبا هر کارت صدای موجود در بازار دارای پری آمپ است تا به کمک آن بتوان به راحتی سطح بسیار بالایی از صدا را به نرم افزار DAW انتقال داد. پری آمپ به کار رفته در کارت های صدا، به نحوی طراحی شده اند که بتوان صدا را تا حد امکان صاف و بدون رنگ شدگی، ضبط کرد و برای ضبط طیف گسترده ای از صداها قابل استفاده باشند.
از این جهت، وجود یک پری آمپ مجزا، امکان کیفیت صدا و رنگ ویژه ای را فراهم می کند که پری آمپ های کارت صدا، این قابلیت را ندارند.
سیگنال های ضعیف اگر بدون پری امپ ها تقویت شوند ممکن است نویز بگیرند. پری آمپ ها برای تقویت سیگنال سنسورهای آنالوگ مانند میکروفون و پیک آپ مورد استفاده قرار می گیرند و بهتر است نزدیک سنسورها قرار بگیرند تا نویز و تداخل مغناطیسی به دلیل بلند بودن کابل را کاهش دهد. انواع پری امپ ها عبارتند از پری امپ میکروفون، پری امپلی فایر لاین، پری امپلی فایر جبران کننده و ..